راهنمای بیمار بستری از پذیرش تا ترخیص

بیمار به بخش مربوطه مراجعه می کند و پس از تایید بخش با همراه به واحد پذیرش مراجعه می‌نماید.

مدارک مورد نیاز شامل ;کارت شناسائی دفترچه بیمه و دستور بستری به واحد پذیرش تحویل داده می‌شود.

نکته: درصورت نداشتن بیمه‌نامه، به منظور استفاده از بیمه خدمات درمانی ایرانیان می‌توانید قبل از بستری به یکی از شعبه‌های بیمه خدمات درمانی مراجعه فرمایید.

برای بیمار پرونده تدوین شده و هزینه‌ی علی‌الحساب از وی دریافت می‌گردد.

بیمار به همراه پرونده به بخش مربوطه اعزام می‌شود.

بیمارانی که جراحی می شوند:
بعد از عمل جراحی اقدامات زیر برای بیمار صورت می‌گیرد:
1. بیمار توسط پزشکان مربوطه ترخیص می‌گردد و اقدامات لازم جهت ترخیص بیمار توسط منشی بخش صورت می‌گیرد.
2. پرونده توسط منشی بخش جهت انجام امور حسابرسی به واحد درآمد بیمارستان ارجاع داده می‌شود.
3. بیمار نسبت به تسویه حساب اقدام می‌نماید و برگه‌ی ترخیص توسط منشی به بیمار تحویل داده می‌شود.
4. هنگام خروج از بیمارستان، برگه ترخیص توسط بیمار یا همراه وی به نگهبانی تحویل داده می‌شود.