راه اندازی سی تی اسکن بیمارستان امام خمینی(ره)

راه اندازی مجدد سی تی اسکن بیمارستان امام خمینی (ره) خمین

رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) از راه اندازی مجدد دستگاه سی تی اسکن این مرکز درمانی خبر داد.

دکتر خبازیان گفت: دستگاه  سی تی اسکن بیمارستان در سال ۹۰ راه اندازی شد، که با شیوع ویروس کرونا و افزایش تعداد مراجعین در این مدت چند ماهی دچار نقص فنی شد.

وی با اشاره به حجم بالای مراجعات در دوران پیک کرونا و انجام سی تی اسکن برای آنها گفت : با آسیب رسیدن به این دستگاه پیگیری ها برای تعمیر و رفع این مشکل در دستور کار مدیران دانشکده علوم پزشکی خمین قرار گرفت که خوشبختانه این دستگاه مجدد راه اندازی شد..

رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) از صبر و بردباری مردم و همراهی آنها با مدافعان سلامت قدردانی کرد و گفت: این دستگاه ۱۶ اسلایسی در سطح استان مرکزی یکی از به روزترین و مجهزترین دستگاه های سی تی اسکن می باشد و امروز این مرکز آماده خدمات رسانی به همشهریان عزیز و مراجعین از شهرهای همجوار می باشد.

آدرس کوتاه :